Uitgaan Ibiza

Uitgaan Ibiza

Een vakantie naar Ibiza betekend een vakantie met veel uitgaansmogelijkheden. Het uitgaan op Ibiza is geweldig alleen moet je er rekening mee houden dat de drankprijzen enorm hoog liggen. Op deze pagina is een selectie gemaakt van de beste uitgaansgelegenheden in Ibiza.

Pacha Ibiza

Een van Ibiza’s meest bekende clubs. Deze discotheek ligt zo’n kleine 10 minuten lopen vanaf de haven van Ibiza-stad aan de Avenida Ocho de Agosto. Pacha Ibiza is een grote club met ruimte voor zo’n 3000 bezoekers. Je kunt in deze club genieten van diverse muziekstijlen van electro, house en techno tot Spaanse popmuziek verdeeld over verschillende zalen. De drankjes in deze club zijn redelijk prijzig zo betaal je in het hoogseizoen voor een biertje snel 10 euro.

Space Ibiza

Space is een club die zo’n 5 minuten rijden van Ibiza-stad afligt en is met de taxi gemakkelijk te bereiken. De club ligt naast een waterpark in playa ‘den Bossa. Space is een erg mooie en populaire club en trekt dagelijks veel bezoekers. Een leuk kenmerk van club Space is hun ‘sunset terras’ waar vliegtuigen erg laag overheen vliegen. Deze worden vervolgens door de bezoekers al juichend en schreeuwen begroet. Een biertje in deze club kost je zo ongeveer 8 euro.

Privilege

Privilege is officieel de grootste club ter wereld en heeft hiervoor een Guinness Book of World Records Award gewonnen de club heeft plek voor 10000 bezoekers. De club ligt halverwege Ibiza-stad en San Antonio zo’n 1 kilometer bij club Amnesia vandaan en is goed bereikbaar per taxi. De muziek die in deze club wordt gedraaid is altijd erg verschillend en wisselt per DJ. De meest voorkomende genres die hier te vinden zijn zijn : techno, trance en happy hardcore. gezien de populariteit van deze club is het aan te raden op tijd te komen en vooraf een kaartje aan te schaffen. De prijs van een biertje bedraagt in deze club zo’n 8 euro.

Amnesia

Net als club Privilege ligt Amnesia halverwege Ibiza-stad en San Antonio. Club Amnesia is Ibiza’s eerste echte open lucht discotheek en kent een mooie ambiance. Amesia is een van ’s werelds bekendste clubs en ‘the place to be’ voor de echte trance en techno liefhebbers. Door het seizoen heen vinden hier de populaire feesten Techno-tastic Cocoon en Cream plaats met de top of the top aan DJ’s van over heel de wereld. Amnesia is een geweldige mooie club waar elke keer weer onvergetelijke feesten plaatsvinden. Het nadeel is alleen dat je voor een biertje al snel zo’n 10 euro betaalt.

Es Paradis

Is een zeer populaire club in San Antonio gelegen tegenover de haven. Het interieur van de club is erg mooi en uniek en bestaat uit meerdere zalen met een aantal bars. Ook in Es Paradis is de muziek zeer gevarieerd en elke dag weer anders. Alle dance genres komen aan bod afhankelijk van de DJ die draait. Een mooi pluspunt aan deze club is dat de drankjes hier goedkoper zijn dan in de meeste andere clubs. Hoewel je alsnog zo’n 5 euro betaalt voor een biertje.

Club Eden

Club Eden gelegen in San Antonio is Ibiza’s nieuwste club. De club heeft een mooie ligging tegenover de haven en ziet er ook van binnen erg mooi uit. Recentelijk hebben er veel verbeteringen plaatsgevonden waaronder betere audioapparatuur en zeer indrukwekkende lichteffecten. De club kent een groot aantal bars en biedt de ruimte voor 5000 gasten. Voor de VIP’s is er een mooie VIP area met uitzicht over de hele club. Drankjes in Eden kosten je tussen de 6 en 10 euro.